16 листопада 2021 року відбудеться онлайн-тренінг «Впровадження аграрними та харчовими підприємствами як стратегування  підвищення  їх конкурентоздатності» на майданчику ТПП України у співпраці з ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК». Учасники  тренінгу отримають розуміння і навички впровадження НАССР на всіх його етапах у контексті підвищення конкурентоздатності підприємства, а також отримають відповіді на питання:

  • роль НАССР у харчовому законодавстві України;
  • базові знання з НАССР;
  • що необхідно знати перед впровадженням НАССР, програми-передумови;
  • розуміння та застосування принципів НАССР;
  • як уникнути типових помилок.

Тренери заходу мають безпосередній практичний досвід впровадження НАССР  в організаціях та на підприємствах.

Час проведення: з 14.00 до 17.00

Бажаючі взяти участь сплачують реєстраційний внесок (реквізити в реєстраційній формі) та реєструються до 15 листопада 2021 року за посиланням: httpforms.gleF9Fcy8AUjfRUKr3V7

Учасники  тренінгу отримають сертифікат про підвищення кваліфікації за вказаною тематикою Університету «КРОК».

Для учасників тренінгу передбачений бонус від співорганізатора заходу, Університету «КРОК»: учасники  тренінгу, які матимуть намір  навчатися за освітньою програмою «Управління проєктами в агробізнесі» Університету «КРОК», прийом документів на яку триває до  25.11.2021 року (за умови наявності диплома спеціаліста або магістра).Більше про освітню програму  «Управління проєктами в агробізнесі» можна дізнатись за посиланням. Менеджмент – Університет «КРОК» (krok.edu.ua).

Фото без опису