Участь у чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу

Участь у чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу

     08 жовтня 2024 року в м.Чернігів відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного кросу серед різних вікових груп. 7 нагород різного ґатунку здобули вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради. Чемпіонами стали: Пляшко Валерія на дистанції 3000 м, Паска Тагір — 500 м. Срібні призери: Паляниця Назар –  500 м, Кізім Дмитро – 500 м, Зінченко Діана – 500 м,Файчак Микола – 200 м. Бронзовим призером став Глущенко Артем – 500 м. За крок до п'ядесталу були: Яценко Марина, Лисенко Марія, Сребродольська Аріна, Іваненко Павло.

Участь у відкритих обласних легкоатлетичних змаганнях

Участь у відкритих обласних легкоатлетичних змаганнях

       05 жовтня 2024 року  на стадіоні «Ювілейний» у м. Пирятині пройшли відкриті обласні легкоатлетичні змагання на призи майстрів спорту міжнародного класу Оксани Щербак, Юрія Шевченка та тренера Анатолія Бахмача. 215 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Полтавської, Сумської, Харківської та Чернігівської областей (2007-2012 р.н) змагалися з бігу на 100 м, 200 м,400 м,800 м, з естафетного бігу, зі стрибків у висоту та довжину у трьох вікових групах.

Чемпіонат України з легкої атлетики

Чемпіонат України з легкої атлетики

21-22 вересня  2024 року у місті Івано-Франківськ пройшов командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н., який зібрав 620 легкоатлетів та 65 команд  ДЮСШ, 12 СДЮШОР з усієї України. Юні спортсмени КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради продемонстрували високі результати та посіли 13 місце з 65 команд, а збірна Чернігівської області зайняла 1 командне місце. Призерами чемпіонату України стали вихованці тренера Анатолія Куца: Хіміченко Олексій - 2 місце стрибки з жердиною, Бабарика Гліб   став двічі бронзовим призером в бігу на 400 м та естафетного бігу. До вісімки кращих ввійшли: Яценко Марина 6 місце- 2000 м з/п , Файчак Микола-7 місце  2000 м.з/п , Овсяков Валентин-8 місце 2000 м з/п. До залікової зони потрапили Гриценко Ярослав та Лисенко Марія. Щиро вітаємо наших спортсменів. Так тримати!  Дякуємо нашим мужнім  військовослужбовцям  ЗСУ за  можливість  брати участь у різних спортивних заходах. В єдності, згуртованості та  підтримці наша сила!

Участь у відкритому чемпіонаті  м.Чернігів з  легкої атлетики

Участь у відкритому чемпіонаті м.Чернігів з  легкої атлетики

      17 вересня 2024 року  на базі стадіону «Юність» відбувся відкритий чемпіонат м. Чернігів з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н. Вихованці  КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради завоювали 20 медалей різного ґатунку: 11 золотих, 6  срібних  і 3 бронзові.

Вітаємо наших переможців!

Вітаємо наших переможців!

14 вересня 2024 року футбольна команда КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради взяла участь у турнірі до Дня фізичної культури та спорту, який пройшов в с.Линовиця. Наші юні футболісти перемогли команди с. Дубовий Гай (9:1) та с. Линовиця (2:1), зіграли 1:1 з командою з Ічні. За підсумками турніру  посіли І місце. Щиро вітаємо наших спортсменів та висловлюємо вдячність за належну підготовку  їх  тренерам Сергію   Маценку та Олександру  Найді! Так тримати!  Дякуємо нашим мужнім  військовослужбовцям  ЗСУ за  можливість  брати участь у різних спортивних заходах. В єдності, згуртованості та  підтримці наша сила!

Участь у змаганнях Кубку Чернігівської  області з легкої атлетики

Участь у змаганнях Кубку Чернігівської області з легкої атлетики

      12 вересня 2024 року в м. Чернігів в рамках Олімпійського уроку пройшли змагання Кубку Чернігівської області з легкої атлетики. Учасників змагань вітали Президент Національного Олімпійського комітету України Вадим Гутсайт, відомі спортсмени-учасники Олімпійських ігор Ніна Лемеш та Ольга Бібік, ветерани спорту. 

Участь у відкритому  чемпіонаті Полтавської області

Участь у відкритому  чемпіонаті Полтавської області

9 нагород різного ґатунку привезли вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради з відкритого чемпіонату Полтавської області зі стрибків, який відбувся 13 червня 2024 року в м.Пирятин. Чемпіоном став наймолодший учасник Мазун Іван (2016 р.н.). Срібло вибороли Хойла Максим, Зінченко Діана, Глущенко Артем та Бабарика Гліб. Бронзовими призерами стали Паляниця Назар, Кізім Дмитро, Яценко Марина, Мезунський Артем. Щиро вітаємо наших спортсменів та висловлюємо вдячність за належну підготовку їх тренерам В’ячеславу Зінченку, Анатолію Куцу та Євгенію Жуку! Так тримати!

Успіхи вихованців на чемпіонаті України з легкої атлетики

Успіхи вихованців на чемпіонаті України з легкої атлетики

З 07 по 09 червня 2024 року в місті Кропивницький відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2009-2010 р.н. Вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради показали гарні результати: Хіміченко Олексій став чемпіоном України в стрибках з жердиною. Бабарика Гліб  зайняв 6 та 10 місце в бігу на 400 та 200 метрів  Гриценко Ярослав був восьмим на дистанції 300 м. з бар'єрами. Файчак Микола 10 місце 2000 м з перешкодами. Щиро вітаємо наших спортсменів та висловлюємо вдячність за належну підготовку  їх  тренеру Анатолію Куцу! Так тримати!

Успіхи вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»

Успіхи вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»

01 червня 2024 року  юні футболісти (2013-2014 р.н.) КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради  вибороли 1 місце на турнірі з футболу,  присвяченому Дню захисту дітей, який проходив в с.Івангород Чернігівської області. З рахунком 3:1 наші футболісти перемогли команду господарів та команду ДЮСШ з м. Ічня 4:2. Кращим гравцем турніру було визнано Власенка Нікіту з Сухополов’янської громади. Підготували до змагань команду тренери Маценко С.В. та Найда О.М. Так тримати! Вітаємо юних вихованців з перемогою! Дякуємо нашим мужнім  військовослужбовцям  ЗСУ за  можливість  брати участь у різних спортивних заходах. В єдності, згуртованості та  підтримці наша сила!

Успішний виступ вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»

Успішний виступ вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»

22 травня 2024 року в м.Носівка відбувся чемпіонат Чернігівської області з легкої атлетики.  9 нагород різного гатунку вибороли вихованці КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Сухополов'янської сільської ради.