Привітали працівників медичної галузі  громади!

Привітали працівників медичної галузі  громади!

Відповідно до Указу Президента України від 13 червня 2023 року №327/2023 «Про День медичних працівників»,   ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, в Україні працівники медичної галузі  відзначають професійне свято 27 липня.

Шановні працівники медичної галузі громади!

Шановні працівники медичної галузі громади!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  сільської ради та від себе особисто  дозвольте щиро привітати  Вас із професійним святом –  Днем медичного працівника, який відзначаємо відповідно до Указу Президента України 27 липня.

Роботи   з благоустрою  у Колісниківському   старостаті!

Роботи   з благоустрою  у Колісниківському   старостаті!

            У Сухополов’янській громаді продовжуються  роботи з благоустрою на території населених пунктів сільської ради. На території Колісниківського старостинського округу 23 та 24 липня  2024 року    проводилися  роботи з обкошування територій та  узбіч вулиць спеціалізованою технікою комунального підприємства «Добробут» Сухополов’янської сільської ради.  Зробимо нашу громаду комфортною та затишною для проживання. Працюємо спільно далі  для жителів нашої громади!

Гіркота від втрати, пронизливий біль,  до якого не можна ні звикнути,  ні  пробачити…

Гіркота від втрати, пронизливий біль,  до якого не можна ні звикнути,  ні  пробачити…

Кожного дня  війни  з російським агресором Україна платить надто дорогу ціну за свою свободу та незалежність – життям  її найкращих доньок та синів. 24 липня 2024 року у Чернігівській обласній військовій адміністрації відбувся захід  по вшануванню світлої  пам’яті наших Героїв, які боролися і загинули за незалежність України. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі державними нагородами відзначено (посмертно)  майже пів сотні Героїв з Чернігівщини, які були вручені родинам. Зі словами скорботи та вдячності до зібрання звернулися начальник ОВА В’ячеслав Чаус, очільник ГУНП в області Іван Іщенко; помічник начальника ДПОП ОШБ НПУ «Лють» В’ячеслав Вусінський; начальник відділу цивільно-військового співробітництва штабу ОК «Північ» полковник Олексій Макаренко; заступник командира полку НГУ в/ч 3082 підполковник Микола Василенко; військовий капелан отець Антоній. «На жаль, ціна свободи дуже висока – життя найкращих. Ваші сини, батьки, кохані – найкращі. І вони завжди будуть поряд з вами», – зауважив В’ячеслав Чаус. – «Сьогодні кожен має робити все задля перемоги, аби не допустити ще більших втрат, аби не посоромити подвиг вже полеглих». Указом  Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено молодшого сержанта  Ситника Андрія Геннадійовича з с.Мазки (Мазківський старостинський округ),  який  загинув   12 вересня 2023 року  в районі н.п. Лиман Перший Харківської області, захищаючи Україну від російських окупантів. Йому назавжди  37.  Нагороду отримав син Героя –  Володимир Андрійович Ситник. Не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях,  думках,  молитвах… Слава Україні! Героям Слава! За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та  комунікацій з громадськістю Чернігівської ОВА

У рамках  співпраці з  Проєктом  «ГОВЕРЛА»    Сухополов’янська громада  отримала дробарки

У рамках  співпраці з  Проєктом  «ГОВЕРЛА»   Сухополов’янська громада  отримала дробарки

Сухополов’янська громада продовжує  продуктивну співпрацю з проєктом «ГОВЕРЛА».  23 липня 2024 року Директор Офісу демократії та врядування USAID Енн Хоппер передала подрібнювачі деревини громадам по всій Україні, щоб допомогти підготувати дрова для використання як палива для обігріву взимку. Голови п'яти громад Чернігівської та Полтавської областей отримали обладнання. Директор Офісу демократії та врядування USAID Енн Хоппер, зазначила: «Ця підтримка є не лише інвестицією в безпеку та захист українських громадян, але й інвестицією в сильні місцеві органи влади України, що дозволяє місцевим обраним посадовцям надавати послуги, необхідні їхнім громадам, та зміцнювати довіру між членами громади та тими, хто ними керує, незважаючи на виклики війни Росії».

До відома мешканців Сухополов’янської ОТГ!

До відома мешканців Сухополов’янської ОТГ!

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» Сухополов’янської сільської ради розпочав здійснення делегованих повноважень відповідно до рішення сорок п’ятої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 17 квітня 2024 року   у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, а саме: державна реєстрація народження дитини та її походження; державна реєстрація шлюбу; державна реєстрація смерті.