Підсипка доріг у Погребівському старостаті!

        У Сухополов’янській громаді проводяться  роботи із підсипки, яке застосовується для вирівнювання доріг  із твердим покриттям.  18 березня 2024 року  в с.Погреби та с.Миколаївка Погребівського  старостинського округу працював грейдер Сухополов’янської громади і як результат, здійснено підсипку  та вирівнювання дорожнього полотна. Відповідні роботи будуть продовжені в інших старостатах.Висловлюємо щирі слова вдячності голові ФГ «Промінь» Анатолію Крилу та голові ФГ «Світанок» Миколі Крилу за надання допомоги у підвезенні підсипкового матеріалу. Працюємо далі  для жителів громади.

Вдала участь  вихованців КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа»   у І етапі Всеукраїнських змагань «Ліга кросу»

 16 березня 2024 року  в м. Ужгород відбувся І етап Всеукраїнських змагань проєкту  Федерації легкої атлетики України «Ліга кросу». Змагання проходили в урочищі «Золота гора»  села Барвінок, що знаходиться за 8 км від центра Ужгорода.  Ліга кросу – це серія динамічних та яскравих змагань, де учасники долають перешкоди у вигляді крутих поворотів, підйомів, спусків, а також інших перепон. Загалом у першому сезоні відбудуться чотири етапи та фінал. Участь у змаганнях могли  брати як професійні атлети, так і аматори – всього 150 легкоатлетів з 11 регіонів України.

В єдності наша сила!

По старостатах громади продовжуємо проведення  благодійних ярмарків на підтримку ЗСУ. 15 березня в Охіньківській ЗОШ І-ІІІ (Охіньківський старостинський округ) ступенів відбувся благодійний ярмарок з метою підтримки наших захисників та захисниць  Збройних Сил України. Ярмарок –це  свідчення  нашої єдності, згуртованості та підтримки.  Внесок у підтримку наших захисників 9 500 гривень.  Щира вдячність  усім, хто  долучився  до збору коштів для наших захисників, не перестає донатити,  за кожну гривню,  підтримку та побажання.  Велика  подяка та доземний уклін  нашим відважним воїнам-захисникам, які  на передовій,  у найгарячіших точках, щодня, відбиваючи атаки ворога, наближають нашу Перемогу.  Віримо у наші ЗСУ! Все буде Україна!

Приємні новини  з Дідівського ліцею!

       Сьогодні до четвертокласників Дідівського ліцею Сухополов'янської сільської ради завітали очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський  та начальник відділу освіти, молоді, спорту громади  Тетяна Рева з приємною місією - вручення подарунка переможцю конкурсу "В очікуванні весни" від Видавництво Країна Мрій – KM   Івахненку  Євгенію та вручення солодощів для активних учасників.

 З метою підтримки ЗСУ!

       Сьогодні, на жаль, в Україні триває війна, викликана агресією російської федерації.  З метою підтримки наших мужніх і незламних захисників та захисниць ЗСУ  в Заїздській ЗОШ І - ІІ ст. організували та провели благодійний ярмарок. Здобувачі освіти 1 - 9 класів за підтримки батьків, на чолі з класними керівниками організували та провели виставку-продаж приготованих смаколиків (пиріжки, кекси, тістечка, чебуреки, гарячі бутерброди, млинці, вареники, сік тощо) та виробів власними руками, попередньо самостійно їх оцінивши. Також до школи завітали батьки, староста Заїздського старостинського округу Ніна Свистун та  посадовці сільської ради. Діти, вчителі, батьки, всі бажаючі мали можливість придбати улюблену продукцію, а всі отримані кошти будуть передані на благодійну фінансову допомогу ЗСУ. Всі у вишиванках, дівчата у хустках, презентації, вірші, приповідки, пісні, танці, торги, рекламні акції - все це було на ярмарку. Але найголовніше, це збір уторгованих грошей на благодійну допомогу ЗСУ. Загалом у школі протягом ярмарку було зібрано 7 895 гривень. Тож величезна подяка батькам здобувачів освіти за всебічну підтримку та допомогу. Всі кошти будуть направлені на благодійну фінансову підтримку  ЗСУ. А за багаточисельними побажаннями дітей, батьків та вчителів гарну традицію проведення таких благодійних ярмарків на підтримку ЗСУ буде продовжено. Віримо у наші ЗСУ! Все буде Україна!

Роботи з благоустрою на Смоському сільському кладовищі

З 14 березня по 18 березня за безпосередньої участі старости старостинського округу Олександра Миколаєнка, місцевого одноосібника Віталія Федоренка та жителів громади були проведені роботи з благоустрою на Смоському сільському кладовищі  (Смоський старостинський округ). Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до робіт з благоустрою. Тільки разом  ми –  сила. Працюємо далі.

Молодіжна Рада Сухополов'янської сільської ради 🇺🇦 оголошує терміновий благодійний збір! ❗️❗️❗️

Наші хлопці військові земляки 🇺🇦, котрі в неймовірно пекельних умовах стримують 💪 ворога на найгарячіших напрямках 🔥 на Сході України 🇺🇦 мають нагальну потребу в 140 л дизельного палива ⛽️.  Важливо❗️❗️❗️ Це паливо буде безпосередньо передане волонтерами на "0"🔥, в т.ч. на потреби шпиталів та стабілізаційних пунктів 🏥 , таким чином врятувавши не одне життя ❤️ наших воїнів❗️ Ціль - 7⃣3⃣0⃣0⃣ грн.

Ярмарок до Дня українського добровольця!

      14 березня та 15 березня 2024 року для здобувачів освіти Сухополов'янського ліцею, їхніх батьків та колективу ліцею проведено благодійний ярмарок «Вони для нас виборюють життя...» з метою задонатити воїнам ЗСУ: тим бригадам,ув яких воюють батьки та рідні наших ліцеїстів, чоловіки наших вчителів, наші учні-випускники. День 14 березня обраний не випадково: саме 14.03.2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, а 14.03.2017 року Верховною Радою України установлено цей день з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню уваги та турботи до учасників добровольчих формувань. Адже немає і не буде жертовнішої справи, аніж узяти до рук зброю для захисту своєї країни, родини, дітей.

Шановні працівники  житлово-комунального господарства громади!

Від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто дозвольте  щиро привітати Вас  з  Днем працівників  житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке відзначаємо кожну третю неділю березня відповідно до Указу Президента України від 15 лютого 1994 року.