Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Інформуємо, що протягом листопада 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 269 дзвінків, а всього з початку року – 4238 (2020 рік – 3755). Проаналізувавши Ваші звернення, хочемо надати роз’яснення на одне із найчастіших запитань: «Чи готовий мій паспорт?».

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Продовжуючи нашу рубрику щодо роз'яснення питань, які надходять на телефону «гарячу лінію» Управління Державної Міграційної служби України в Чернігівській області під назвою: «Ви запитуєте – ми відповідаємо!», інформуємо, що протягом жовтня 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 310 звернень (у жовтні 2020 року – 389).

Варто знати!

Плануєте подорож до країн Європи? Гарна ідея, адже 11 червня 2017 року, для громадян України набув чинності безвізовий режим з Європейським Союзом, тобто Україна отримала статус, який дозволяє громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу.

Отримав послугу – залиш відгук!

Друзі, хочемо нагадати, що у всіх підпорядкованих територіальних підрозділах УДМС у Чернігівській області, а також у Паспортному сервісі, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 51- а, ви маєте можливість оцінити якість наданих адміністративних послуг.

Готуємося до літніх канікул завчасно!

А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.

Як працюють підрозділи міграційної служби Чернігівської області в умовах «червоної» зони

Друзі! Звертаємо увагу, що з 00:00 годин понеділка 29 березня 2021 року на території Чернігівської області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла 27 березня 2021 року на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.