14 лютого у приміщенні районної ради відбулася зустріч керівництва району з воїнами-інтернаціоналістами з нагоди 31-ї річниці виведення військ з Афганістану і Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У зустрічі взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Наталія Бутко, голова Прилуцької районної ради Василь Малик, Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, помічник народного депутата Бориса Приходька, депутат районної ради Лідія Шевченко та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Денис Росовський вручив медалі Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО членам громадської організації «Ветерани афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини», учасникам бойових дій на території інших держав:

Медаль «Патріоту незалежної України» Шевченку Володимиру Петровичу.

Медаль «40 років з дня введення військ в Афганістан»:

Шкарупі Олександру Павловичу

Тарасенку Анатолію Івановичу

Скорику Олексію Олексійовичу

Шарому Василю Олександровичу

Яценку Юрію Миколайовичу

Сукалу Віктору Васильовичу

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів, які загинули під час військових дій в Афганістані.

За мужність, відвагу, вірність військовому обов’язку та героїчні подвиги, з нагоди 31 - річниці виводу радянських військ

з Республіки Афганістан та

Дня вшанування учасників бойових дій

на території інших держав грамотою громади нагороджені:

Барабаш Анатолій Вікторович - житель с. Сухополова,

Москаленко Анатолій Миколайович - житель с. Знам'янка.