Щороку 17 квітня в Україні вшановують пожежників.
101 — номер, знайомий нам з дитинства. Кожен знає, якщо набрати його у випадку пожежі, допомога не змусить себе чекати. Ці сміливі і безстрашні, мужні і відважні фахівці знають, як здолати стихію і зберегти життя людей.
Робота пожежника — не жарти. Вона вимагає серйозної фізичної підготовки, умінь надання швидкої допомоги, аналітичних здібностей. Щодня українські пожежники врятовують десятки життів і сотні будівель.
Але ці цифри не були б такими, якби не надійний тил пожежників — аналітики, диспетчери, водії, хіміки, технологічні фахівці, інженери по протипожежному захисту і інші фахівці, які працюють в пожежній службі. З року в рік злагоджена робота великої команди забезпечує безпеку тисячам українців.


Шановні пожежники!
Від усієї душі вітаємо Вас зі святом. Спасибі Вам за вірність обов'язку, за бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконані, що Ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.
Нехай у наш нелегкий час Вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги. Бажаємо Вам щастя, здоров'я, добра, і як можна менше пожеж та тривожних викликів.
Хай у цей квітневий день горять лише Ваші очі і лише від радості, а в душі буде тепло і спокійно!