"Sunflower of Peace" (в перекладі "Організація - Соняшник Миру") - це громадська неприбуткова організація, розташована у м.Бостон США, яка постійно допомагає малозабезпеченим українцям за співпраці з визнаних установ та організацій.

Зараз у всьому світі йде невпинна боротьба з епідемією Corona Virus - Covid 19 і Україна - не вийняток.

У травні 2020 року Сухополов'янська ОТГ звернулася до представника Організації "Соняшник Миру" Бучми Альони Петрівни для отримання безоплатної гуманітарної (благодійної) допомоги, а саме: засобів індивідуального захисту з метою запобігання поширенню на території громади Covid 19.

І вже 11 червня 2020 року наша громада отримала від "Організація - Соняшник Миру" благодійну допомогу, а саме: 40 захисних костюмів та 40 захисних окулярів високої якості, які найближчим часом будуть направлені у медичні заклади громади.

Сьогодні необхідно докласти всіх зусиль, щоби по-справжньому захистити лікарів та медичний персонал, а також значну кількість населення, які входять до групи ризику.

Від імені всієї громади щиро дякуємо Благодійній організації "Соняшник Миру" ("Sunflowers of Peace" м.Бостон, США) за надану допомогу.

Фото без описуФото без опису