Традиційно до Дня Молоді на території с. Лісові Сорочинці проходить щорічний волейбольний турнір серед аматорських команд з місцевих мешканців. Цей рік не є винятком, але у зв'язку з утворенням ОТГ, даний турнір вийшов на новий рівень. До звичного формату змагань аматорів приєдналася команда депутатів Сухополов'янської ОТГ.

Фото без описуЗустріч відбулася на спортивному майданчику школи. До даної зустрічі місцеві активісти готувалися дуже довго: оновили спортивний майданчик, пофарбували спортивний інвентар, встановили нові волейбольні стійки, провели благоустрій території школи.

Перед початком змагань з вітальними словами до присутніх звернулися сільський голова Денис Росовський, в.о. старости Лісовосочинського старостинського округу Ірина Іваншина та депутат від Лісовосорочинського округу Ірина Волошенко.

Після чого усіх присутніх порадував талановитий Дмитро Самойленко, який здійснив показовий політ самостійно виготовленого літачка на радіоуправлінні.

Змагання відбулися в умовах карантину, з дотримання соціальної дистанції. Усі присутні пройшли температурний скринінг.

Фото без опису

Участь у змаганнях взяли команди: "Лісові Сорочинці", "Депутати" та "КВІНС" (с. Лісові Сорочинці).

Змагання пройшли у дружній атмосфері. Команди, які брали участь в спортивних баталіях, показали гідну майстерність та бажання перемогти.

Фото без описуУ гострій, безкомпромісній боротьбі перше місце зайняла команда "Лісові Сорочинці", друге - команда "Депутати" третє – "КВІНС".

Нагородження переможців грамотами та медалями з волейболу провели сільський голова Денис Росовський, депутат - Ірина Волошенко та суддя змагань Ігор Поправка.

Фото без описуЩиру подяку за підготовку та організацію волейбольного турніру висловлюємо ТОВ "Прилуцький хлібодар" в особі Миколи Супруненка та ПрАТ "Прилуцький хлібозавод" в особі Людмили Супруненко, молодим та завзятим місцевим жителям, за новий спортивний інвентар - депутатам Сухополов'янської ОТГ Сергію Тінюкову та Ірині Волошенко.

Спасибі усім учасникам за нeзабутні спогади, командну гру, вищий пілотаж з волeйболу. День молоді був нeзабутній у житті кожного із нас. Спорт єднає всіх.