Сьогодні святкував своє 94-річчя! ветеран, герой-фронтовик, учасник бойових дій Другої світової війни, житель с. Полова Сухополов’янської ОТГ Михайло Михайлович Галіч.

Михайла Михайловича знають на Прилуччині як активного члена районної ради ветеранів, людину з активною життєвою позицією.

Життєвий шлях Михайла Михайловича важкий - на власні очі бачив жахіття війни, біль втрати, радість перемоги. Воював в боях за Польщу та Прибалтику і був відзначений за свою звитягу Орденом «Вітчизняної війни», медалями «За відвагу», «За форсування р. Вісли». Народився і виріс у селі Полова на Прилуччині і все життя прожив у рідному селі. У післявоєнні роки ювіляр працював на різних роботах у колгоспі «Жовтень», закінчив свою трудову діяльність керуючим Полов’янським відділенням колгоспу «Жовтень» в с. Полова.

З цією почесною датою сьогодні ветерана вітали поважні гості – сільський голова Денис Росовський, заступник сільського голови Сергій Проценко, голова Сухополов’янської ветеранської організації Петро Іванович Середа та колишній голова колгоспу "Жовтень" Микола Іванович Бурячек.

Гості передали ветерану вітання від усіх жителів громади, побажали козацького здоров’я, наснаги, довгих, довгих років життя.

Нехай Господь оберігає Вас, Михайле Михайловичу, на многії і благії літа!