Послідовно працюємо по зміцненню матеріально-технічної бази на території громади, що особливо актуально в умовах протидії COVID-19 та умовах карантину.

Враховуючи клопотання керівництва Центру медико-санітарної допомоги Прилуцького району сільський голова Денис Росовський звернувся до суб’єктів господарювання щодо надання допомоги по ремонту Дідівської амбулаторії.

Адже, Дідівська амбулаторія загальної практики сімейної медицини – єдина установа на території району, де відбираються зразки для тестування на COVID-19 і функціонує мобільна медична бригада.

16 вересня завершені роботи по ремонту та облаштуванню окремого входу до даної установи для громадян, що тестуються на COVID, що здійснено з метою убезпечення пацієнтів від контакту з потенційно хворими особами.

Зазначені роботи виконані за фінансової підтримки ТОВ «Алітоні» в особі директора Олени Івасенко.

Також наразі тривають роботи по забезпеченню стаціонарним водопостачанням для технічних потреб даного приміщення. Роботи виконуються ФОП Шуляк П.М. за фінансової підтримки в обсязі 50 тис. грн. від Благодійного фонду Кернел» в особі Ігоря Потоцького та СТОВ «Дружба-Нова» в особі генерального директора Ігоря Макухи.

Дякуємо суб’єктам господарювання за співпрацю та взаєморозуміння.

Фото без описуФото без описуФото без опису