З 09:00 27 жовтня 2020 року біля Прилук перекривається рух ділянкою дороги Н-07 Київ - Суми - Юнаківка (км 138+100 - 140+000). Це пов'язано з початком робіт з ????реконструкції шляхопроводу над залізницею, що знаходиться на 139-му кілометрі цієї траси. ????Геолокація перекриття: https://goo.su/2oUs.

????Об'їзд місця виконання дорожніх робіт здійснюватиметься дорогами:

???? Р-67 Чернігів - Ніжин - Прилуки - Пирятин (ділянка Прилуки - Монастирище);

???? Т-25-27 Бобровиця - Свидовець - Новий Биків - Ічня (ділянка Монастирище - Ічня);

???? Т-25-24 Борзна — Ічня — Прилуки (ділянка Ічня - Ярова Білещина).

????Водії та перевізники, враховуйте дану інформацію при плануванні маршрутів поїздок! Просимо вибачення за тимчасові незручності.

??Це один із чотирьох мостів, ????реконструкцію яких заплановано розпочати у 2020 році в Чернігівській області на автодорозі Н-07 Київ - Суми - Юнаківка. Окрім того, цьогоріч на цій трасі стартували роботи з ????капітального ремонту. Перша ділянка протяжністю 9 км поблизу Боршни Прилуцького району буде згодом здана в експлуатацію.

Покриття та основу дорожнього одягу, а також мостові споруди буде приведено до сучасних норм навантаження, підвищено міцність конструктиву дороги, стабілізовано пучиноутворюючі ґрунти, буде зроблено водовідвід с проїзної частини, відремонтовано водопропускні труби, облаштовано засоби організації безпеки дорожнього руху.

???????????Підрядна організація - ТОВ "ШБУ-77".

????В рамках програми Велике будівництво у Чернігівській області у 2020 році заплановано охопити ремонтами 196 км доріг державного значення.