21 листопада країна відзначає день Гідності та Свободи. В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

З метою вшанування загиблих за незалежність захисників громади сільський голова Денис Росовський спільно з заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергієм Проценком та в.о. старости Рудівського старостинського округу Ніною Пашук відвідали місця поховання, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання героїв Сергія Безгубченка – жителя села Сухополова та Віктора Лавренчука – жителя села Рудівка, які віддали своє життя за право жити у вільній і незалежній державі. Їх подвиг, без перебільшення, є неоціненним для України.

Ми завжди згадуватимемо героїв із величезною вдячністю, розповідатимемо про їх звитягу дітям та онукам.

Мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

Пам’ятаймо своїх Героїв!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису