Відповідно до Указу Президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" щорічно 20 лютого відзначається день Героїв Небесної Сотні.
Сьогодні у Центрі культури і дозвілля громади відбувся захід до Дня Героїв Небесної Сотні «БЛОКПОСТ ПАМ’ЯТІ. ХРОНОЛОГІЯ МУЖНОСТІ».
На заході була представлена виставка документальної фотографії військового фотографа та волонтера Дмитра Муравського, озвучені вірші автора збірки "На виліт" учасника Революції Гідності, ветерана російсько-української війни, кавалера ордена «Лицар Доброї Волі», поета Сергія Скальда.
Сім років минуло з того часу, як перемогли гідність і свобода. Сьомий рік в Україні війна. Не АТО, не боротьба з тероризмом, а війна! Так вважають ті, хто там, в окопах і бліндажах, зі зброєю в руках у сніг і дощ, мороз і палюче сонце захищають наш мирний сон.
Із власної історії знаємо: задля великої мети кров проливається недаремно. Саме тому память про подвиг Героїв Небесної сотні буде жити у серцях українців вічно.
..там глибоко всередині кожного із нас десь причаїлася мрія: мрія про краще життя, мрія про мир в Україні. Допоможи нам Боже, щоб наші мрії неодмінно здійснилися…

Фото без описуФото без описуФото без опису