Сухополов'янська ОТГ долучається до глобальної екоініціативи "Озеленення планети" ініціаторами якої є найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу @CEO Club Ukraine, засновником якого є Сергій Гайдайчук та @Business Woman Club, президентом якого є Аня Крисюк. За підтримки @Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, @Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, @Державне агентство лісових ресурсів України.
10 квітня планується висадка 1000000 дерев у 100 країнах світу, щоб об'єднати людей навколо теми глобальних екологічних викликів, адже погіршення стану лісів в Україні сьогодні є однією з найбільших екологічних катастроф.
Разом з @Greening of the Planet запрошуємо до участі в проєкті усіх, хто хоче зробити нашу Україну й планету екологічно чистою та красивою. Збережемо планету для тисячі майбутніх поколінь!
Стати учасником: https://greeningplanet.org/participant/
Стати партнером: https://greeningplanet.org/partner/
Стати співорганізатором: https://greeningplanet.org/coorganizator/

Співорганізатор організує висадку від 100 дерев у певній країні або координуватиме і буде контактною особою від світового організаційного комітету;