Нині триває Великий піст, а незабаром вже Великдень - особливе свято для кожного українця. У ці дні ми всі разом не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Кожен воїн повинен відчути свято Великодня.
Саме тому 28 квітня у Сухополов'янському сільському клубі за участі Сухополовянського сільського голови Дениса Росовського та представників ГО "Патріот Прилуки" відбулася доброчинна акція "Великодня посилка воїнам Збройних сил України в зону ООС". До пункту збору привезли провізію усі старостинські округи, бюджетні установи, суб'єкти господарювання та небайдужі жителі громади. Основні складові великодньої посилки – продукти харчування, солодощі, предмети гігієни, миючі засоби та пасхальні атрибути.
Висловлюємо щиру подяку усім небайдужим, які взяли участь у акції та надали благодійну допомогу військовослужбовцям.
30 квітня на базі Центру культури та дозвілля громади в с. Манжосівка відбудеться акція "Великодній кошик солдату", де планується передати представникам ГО "Патріот Прилуки" пасхальні смаколики для наших воїнів-земляків, які будуть доставлені волонтерами в зону ООС.Фото без описуФото без опису