30 квітня  відбулося засідання виконавчого комітету Сухополов'янської  сільської ради, на розгляд якого вносилося 24 питання. Члени виконавчого комітету першочергово розглянули ряд бюджетних питань, зокрема  «Про заходи щодо збалансування бюджету  Сухополов’янської сільської територіальної громади у 2021 році в процесі його виконання», «Про Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу Сухополов’янської сільської ради» та  «Про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Сухополов’янської сільської  територіальної громади на 2022-2024 роки».

З метою забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах на території Сухополов`янської сільської ради члени виконавчого комітету надали дозвіл на видалення зелених насаджень.

З метою злагоджених дій суб’єктів господарювання та власників пасік, відповідно до Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин та з метою  встановлення основних причин отруєння бджіл, заходів щодо профілактики отруєння бджіл, установлення факту отруєння бджіл та допомоги постраждалим від отруєння бджолиним сім'ям, а також механізму визначення шкоди, заподіяної власникам пасік від отруєння бджіл,  виконком сільської ради ухвалив рішення «Про затвердження постійно - діючої комісії сільської ради із встановлення факту отруєння бджіл».

Під час засідання виконкому були розглянуті питання соціального спрямування: «Про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» та  «Про затвердження складу та  Положення про координаційну раду у справах дітей».

Виконком затвердив Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сухополов’янської сільської ради та Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Сухополов’янської сільської ради.

На засіданні виконкому  також ухвалено  ряд питань  щодо виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади.


Фото без описуФото без опису