4 червня у м. Чернігів на базі СДЮШОР з лижного спорту пройшла Х обласна спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, селищних та сільських рад. Цього року Прилуцький район був представлений збірною командою вже новоутвореного району, до якої увійшли депутати районної, міської, селищних і сільських ОТГ. Від Сухополов'янської ОТГ у обласній спартакіаді приймали участь депутат ради Ольга Євтушенко у змаганнях з шахів, староста Смоського старостинського кругу Олександр Миколаєнко у змаганнях з волейболу та староста Білорічицького старостинського округу Валерій Коваленко у змаганнях з футболу. За 10 років депутатських спартакіад збірна команда нашого району показала досі не баченого результату - 1 загальнокомандне місце серед заявлених команд. Дуже приємно, що представники нашої громади здійснили певний вклад до цього високого результату. Ольга Євтушенко отримала 1 місце у змаганнях з шахів серед жінок, а команди волейболістів та футболістів посіли 2 заслужені місця у турнірній таблиці. Також учасники отримали 1 місце у змаганнях з шашок серед жінок і 1 місце у цих змаганнях серед чоловіків, 3 місце у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків.
Головне завдання спартакіади - залучення депутатів усіх рівнів до участі у спортивних заходах, зміцнення їх здоров’я, організація активного дозвілля і пропаганда здорового способу життя.
Тож, збірна команда великого Прилуцького району на чолі з головою районної ради Олегом Дмитренком справилася із завданням на всі 100%. Разом - ми сила, вітаємо переможців!!!!!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису