Сьогодні голова Сухополов’янської об’єднаної територіальної громади Денис Росовський відвідав та передав матеріальну допомогу сім’ї, у якій напередодні сталася жахлива трагедія: під час пожежі трагічно загинуло молоде подружжя: Лобода Сергій Володимирович (1994 р.н.) та Лобода Дарія Леонідівна (1997 р.н.), яке проживало в селі Рудівка (Рудівський старостинський округ Сухополов’янської сільської ради). Без батьків залишилося двоє малолітніх дітей. Головне завдання керівництва громади – взяти під постійний супровід та опіку малолітніх дітей і родину в цей нелегкий час, уживаючи всі відповідні заходи. Буде докладено максимум зусиль, щоб діти, які залишилися без батьків, та родина загиблих не були залишені без належної уваги, турботи та необхідної допомоги.

 Важко знайти слова, які б зменшили біль, коли зупиняються серця молодих людей. Їх загибель – це трагедія для всієї Сухополов’янської громади, а не лише окремої родини.

Сільський голова Денис Росовський від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі співчуття з приводу непоправної втрати рідним і близьким загиблих. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе.

 Вічна пам'ять та Царство Небесне загиблим.