03 липня на міському стадіоні "Супутник" відбувся фінал та закриття першого футбольного турніру серед дитячих команд (2006-2008 років народження) об’єднаних територіальних громад Прилуцького району та міста Прилуки, який був проведений з метою популяризації здорового способу життя та залучення до занять спортом якомога більше молоді в громадах Прилуччини.
Ідея започаткування футбольного свята належить головному судді турніру, директору ДЮСШ (м. Прилуки) Віктору Харченку, яку із задоволенням підтримав Почесний громадянин міста Прилуки, меценат Анатолій Мирошниченко та допоміг втілити її в життя. Дану ініціативу також підтримав голова Прилуцької районної державної адміністрації Генадій Луценко та голови об’єднаних територіальних громад Прилуччини. А це 11 громад!
У заході взяли участь голова Прилуцької районної державної адміністрації Геннадій Луценко, представники спортивної галузі міста та району, голови громад Прилуччини, прилучани та гості міста. Від Сухополовянської громади - керуюча справами виконавчого комітету сільської ради Валентина Харченко.
Більше місяця щосуботи на стадіонах громад Прилуччини відбувалися запеклі футбольні баталії за участі 8 команд. Юні спортсмени впевнено йшли до перемоги. Переможцями стала футбольна команда Срібнянської ОТГ. Почесне друге місце зайняла команда Сухополов’янської ОТГ спільно з командою Ладанської ОТГ. Третє місце отримала футбольна команда з міста Прилуки. Окрім відзначення команд переможців та вручення кубків, медалей і сертифікатів, були відзначені кращі гравці та тренери турніру. Вітаємо юних переможців з команди Сухополов’янської ОТГ! Так тримати!
Після урочистого відзначення переможців на всіх чекало незабутнє музичне дійство для дітей та дорослих - фестиваль фарб HOLI, мильні кульки та дим-машина. Святковий настрій учасникам заходу дарували також танцювальні колективи Центру творчості дітей та юнацтва (м. Прилуки).