15 вересня  відбулося  засідання виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради. На  розгляд виконкому вносилося  18  питань. З метою забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах на території Сухополов`янської сільської ради члени виконавчого комітету ухвалили рішення щодо  надання дозволу щодо видалення зелених насаджень  (берестів, чорнокленів та чагарників) на  території Ряшківського старостинського округу №17. Члени виконавчого комітету попередньо схвалили Програму благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2021 рік (в новій редакції)», Програму соціального захисту та соціального забезпечення окремих категорій громадян Сухополов‘янської сільської ради на 2021 рік (в новій редакції) та схвалили проект змін до рішення другої (позачергової) сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2020 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2021 рік», які будуть  унесені на розгляд сесії сільської ради.

На засіданні виконавчого комітету було ухвалено  рішення «Про затвердження вартості товарів і послуг на проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій і осіб з інвалідністю внаслідок війни по  Сухополов’янській сільській раді  на 2021 рік».

         Члени виконкому  ухвалили  рішення  щодо виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади.

Після розгляду питань порядку денного та ухвалення відповідних рішень були розглянуті й обговорені  важливі питання життєдіяльності старостинських округів Сухополов’янської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису