Всеукраїнський молодіжний рух «Let's do it Ukraine» - учасник загальносвітового руху «Let's Do It World», що об’єднує понад 50 мільйонів активістів у 180 країнах, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад, Всеукраїнський молодіжний рух «Let's do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let's Do It World» за підтримки Міністерств, відомств, організацій, установ проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day», яка запланована на 18 вересня 2021 року о 10.00 год. Акції прибирання проводяться з дотримання карантинних норм та обстежень. 

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до події на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.

Організатори закликають брати з собою засоби індивідуального захисту, рукавички, великі пакети для сміття, запрошувати родину та друзів. Формати прибирань будуть різні:

     - колективні прибирання з сім’єю, друзями чи колегами на одній із локаційа такої форми кількість учасників у групі має бути обмежена, а площа – достатньо велика для дотримання соціальної дистанції);

     - індивідуальні прибирання вибраної вами забрудненої зони;

     - цифрове очищення  (нову форму прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час; видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри баз даних);

      - картографуваннястановлюйте безкоштовний мобільний додаток «EcoHike» та відмічайте забруднені й очищені території).

Загальний результат акції, рейтинг найактивніших учасників, громад буде опубліковано 1 жовтня 2021 року на сайті letsdoitukraine.org.