Одне з головних завдань удосконалення системи соціального захисту в умовах децентралізації – забезпечити кожній людині безперешкодний доступ до соціальної підтримки, адміністративних послуг соціального характеру за місцем свого проживання. Тепер саме у громаді приймаються заяви та документи для призначення субсидій, соціальних допомог, пільг.

В Сухополовянській сільській раді впроваджено програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» забезпечує прийом заяв та документів від жителів Сухополов’янської сільської  ради на призначення соціальних допомог, житлових субсидій, пільг за місцем їх проживання та передачу їх в електронному вигляді до управління соціального захисту населення Прилуцької районної державної адміністрації, що суттєво спрощує і пришвидшує обмін та опрацювання інформації, забезпечує зручність для мешканців територіальних громад, особливо віддалених від управління соціального захисту. 

Шановні жителі Сухополов’янської сільської ради, якщо вам необхідно оформити субсидію, пільгу, державну соціальну допомогу, звертайтеся безпосередньо до старости свого населеного пункту, або в 121 кабінет Сухополов’янської сільської ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 224, тел. +380951914279.