Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє: відповідно до розпорядження  сільського голови від  19  січня  2022 року № 10 «Про   проведення  засідання   виконавчого   комітету Сухополов`янської сільської ради»  21 січня   2022 року о 09.00  в сесійній залі Прилуцької районної ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, буд. 220  відбудеться засідання виконавчого комітету  сільської ради.

 

На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання:

1.         Про затвердження Програми підтримки діяльності 12 ДПРЧ (м.Прилуки) з Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на 2022 рік.

2.         Про схвалення Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).         

3.         Про схвалення Програми ремонту та утримання вулиць і доріг

комунальної  власності Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки

 (в новій редакції).

4.         Про схвалення проекту змін до рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2021 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022 рік».

5.         Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на території  Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік, де притягнуті до адміністративної відповідальності  відбуватимуть громадські роботи.

6.         Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, які будуть відбувати стягнення у виді суспільно-корисних (оплачуваних) робіт на території Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік.

7.         Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно-корисних робіт на території Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік для засуджених до громадських робіт.

8.         Про затвердження тарифів та розрахунків на платні соціальні послуги, які надаються територіальним центром Сухополов’янської сільської ради на 2022 рік.

9.         Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради від 02 березня 2021 року № 118 «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини та складу комісії».        

10.       Про затвердження Положення про порядок надання дозволу (ордеру) на проведення земляних робіт на території Сухополов’янської сільської ради.

11.       Про встановлення дорожніх заборонних знаків «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 8 т, заборонено» по вулиці Миру (від будинку №59 до будинку №85) с. Мазки Прилуцького району Чернігівської області.

12. Про встановлення дорожніх заборонних знаків «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 25 т, заборонено» по вулиці Покровській (перед в’їздом та виїздом з населеного пункту) с.Смош Прилуцького району Чернігівської області.

Також будуть унесені на розгляд виконкому питання щодо надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади.

Фото без опису