01 лютого відбулося спільне засідання виконавчого комітету з постійною комісією з питань фінансів, бюджету, планування економічного і соціального розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства. На розгляд виконкому вносилося  15  питань.

       Заслухавши інформацію начальника відділу – головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та господарської роботи сільської ради Наталії Бульби,  члени виконкому  погодили передавальні акти  Білорічицької сільської ради та   Рудівської сільської ради.

Під час засідання, заслухавши доповідь начальника відділу соціальної підтримки населення  сільської ради Наталії Музиченко, члени виконавчого комітету внесли зміни до рішення виконавчого комітету  Сухополов’янської сільської ради від 20 жовтня 2021 року № 418 «Про затвердження складу комісії та Положення про комісію з прийняття рішення про звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг», а також  схвалили нову редакцію Програми соціального захисту та соціального забезпечення окремих категорій громадян Сухополов’янської сільської ради на 2022 – 2027 роки.

Також на засіданні виконкому були  розглянуті питання щодо  виділення коштів на матеріальну допомогу жителям територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису