З сумом повідомляємо, що  28 лютого 2022 року   при виконанні службових обов’язків  в результаті бойових дій під час  повномасштабного вторгнення Російської Федерації  на Україну загинула  молодший сержант, бойовий медик 5  механізованої роти 2 механізованого батальйону,  відважна та світла  Євдокімова Ангеліна Володимирівна, 2001 року народження (с.Колісники, Колісниківський старостинський округ).

Після закінчення Сухополов’янської  загальноосвітньої школи   та Прилуцького медичного училища вона виявила бажання служити у Збройних силах України, уклала контракт та проходила службу за направленням у м.Біла Церква. Протягом 9 місяців перебувала у зоні проведення АТО/ООС  на захисті Східних  кордонів нашої   держави. Ангеліна  була призвана на службу 15.07.2020 року Прилуцьким  РТЦК та СП Чернігівської області.

          Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі  співчуття з приводу непоправної втрати  рідним  і   близьким  загиблої. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину, поділяємо їх біль та горе.

    Світла пам’ять про Ангеліну Євдокімову назавжди залишиться в  наших серцях  та усіх тих, хто її знав, любив та поважав. Вічна їй пам'ять!

Фото без опису