Керівництво, посадовці  та старости  старостинських округів Сухополов’янської громади працюють  у  цей непростий для всіх час 24/7, тримаючи на контролі  та вирішуючи  щоденні виклики, проблемні питання, які стосуються забезпечення усім необхідним як населення, так і військових. З перших днів війни на території   громади діють загони Територіальної оборони, знаходяться на постах військовослужбовці Збройних сил України. Варто зазначити, що  головна спільна мета – вибити ворога з рідної землі, об’єднала та згуртувала всіх. Разом з керівництвом громади беруть участь у забезпеченні представників Тероборони, ЗСУ, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, приватні підприємці та місцеві жителі населених пунктів громади.

Висловлюємо слова вдячності ТОВ «МХП-АГРО-С» та фонду «МХП-Громаді» за надання  м’яса птиці, яке  було спрямоване на забезпечення харчування військовослужбовців та було надано  165 особам похилого віку, 43 сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, 94 особам з інвалідністю,  15 дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, які перебувають під опікою або виховуються в прийомних сім’ях; 83 багатодітним сім’ям  та 5 малозабезпеченим сім’ям,  а також 28 сім’ям, які переїхали з окупованих територій.

Вдячні за надану допомогу у формуванні продуктових наборів та   забезпеченні харчування військовослужбовців СТОВ «ДРУЖБА-НОВА» та БФ «Разом з КЕРНЕЛ»;  ПрАТ «Прилуцький хлібозавод», ТОВ «Прилуцький хлібодар»;  лідеру громадського руху «Оновлення» Сергію Коровченку та  ВО «Батьківщина»,  ФГ «Добрий пан».

Прилуцькою міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста (керівник - Олена Охріменко) надано гуманітарну допомогу громаді продуктами харчування, засобами гігієни та наборами для допомоги малолітнім дітям.

Сухополов'янська ОТГ щиро вдячна за виявлену небайдужість. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади. Дякуємо за людяність, доброту та щедрість! Ваша допомога – це неоціненний внесок у перемогу. В єдності наша сила!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису