Повідомляємо, що структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районної військової державної адміністрації проведено розрахунок пільг та субсидій за березень поточного року. 

Фінансування пільг, субсидій та раніше призначених державних соціальних допомог буде проведено на початку квітня безпосередньо Міністерством соціальної політики України на рахунки отримувачів, відкриті в банківських установах.

Якщо ви отримували субсидії або соціальні допомоги через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – будь ласка, очікуйте свою соціальну виплату або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти. Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, але виплати обов’язково будуть.

УВАГА, якщо ви отримували пенсії та субсидії через банківські установи, та не маєте зараз можливості зняти з картки готівку, ви можете скористатися наступними сервісами Укрпошти: 

перерахування  коштів з картки для отримання готівки у відділенні Укрпошти або з доставкою за адресою проживання за допомогою послуги «З картки додому»: https://www.ukrposhta.ua/perekaz-z-kartki-dodomu/

зняття коштів через POS-термінали у відділеннях Укрпошти. Детальніше про послугу https://www.ukrposhta.ua/ua/vydacha-hotivky-cherez-pos-terminal

 

Слава Україні!