На прохання Прилуцького районного управління ГУ ДСНС України у Чернігівській області, про створення Добровільних формувань цивільного захисту (ДФЦЗ), надаємо наступну інформацію для жителів Прилуцького району.

На території України створюються добровільні формування цивільного захисту (далі – ДФЦЗ) для проведення допоміжних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій спричинених збройною агресією російської федерації проти України.

Добровільні пожежні – це громадяни, які реагують на пожежі та наслідки надзвичайних ситуацій, що виникли на відповідній території, у складі добровільних пожежно-рятувальних підрозділів. Добровольці — це перші помічники професійних пожежних, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади. Перш за все – це небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади.

Жителі району, які виявили бажання стати добровольцем мають можливість заповнити анкету для включення в ДФЦЗ на сайті https://dmpo.dsns.gov.ua в розділі «Я прагну стати добровольцем».

За інформацією сектору цивільного

захисту Прилуцької  райдержадміністрації

Фото без опису