04 - 05 червня стартував Благодійний Чемпіонат по збору коштів для підтримки ЗСУ та Кубок   з футболу «Мирне Небо» 2022 року  за участі команд  Варвинської, Сухополов’янської, Малодівицької, Парафіївської,  Линовицької  та команди з м.Прилуки.  Чемпіонат буде  проходити  у  два кола: «літо» - «осінь» з роз’їздами  на своєму полі та на полі суперника. Цими вихідними футбольні  баталії відбувалися  на території Варвинської, Парафіївської, Сухополов’янської громад та в м.Прилуки.

Сьогодні, 05 червня, на стадіоні  в селі Замістя за перемогу відчайдушно боролися команди ФК «Замістя» (Сухополов’янська громада) та ФК «Cвітличне» (Варвинська громада). З рахунком 6:2 перемогу здобула ФК «Замістя».  Від  усієї  Сухополов’янської громади щиро вітаємо нашу команду  з першою перемогою!  Бажаємо наснаги та нових спортивних звершень!

          Висловлюємо подяку за постійну підтримку та  роботу з командою ФК «Замістя» директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Миколі Супруненку, виконавчому директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергію Козиному, а також усім небайдужим, хто долучається до збору коштів для підтримки Збройних сил України.

Запрошуємо вболівати за свої команди! Віримо в нашу Перемогу! Віримо в Збройні сили України! Слава Україні!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису