23  червня у населених пунктах  старостинських округів Сухополов’янської громади  продовжуються  роботи з  підсипки ґрунтових доріг, які  не мають  твердого покриття.  У с. Пирогівці  по вул.Удайській (територія адміністративного центру громади) та в с.Левки по вул.Цукурівській (Колісниківський старостинський округ)  виконані роботи по  підвезенню    цегляного бою  для підсипки дорожнього полотна та  проведено його розрівнювання спеціалізованим транспортом.

Висловлюємо слова щирої  вдячності   керівництву ТОВ «ВТФ «Керамік-Прилуки»  за  продовження співпраці і надання   4 машин підсипкового матеріалу (цегляного бою) загальним об’ємом 28 м3 для підсипки  ґрунтових доріг, ТОВ «Агрікор-Холдинг», ПП «Сервіс-Автотранс» та депутату Сухополов’янської сільської ради Юрію Цибенку за надання спеціалізованого транспорту.

Ваша допомога на сьогодні в умовах  воєнного стану в державі є важливою та необхідною. Цінуємо Вашу підтримку та сподіваємося на подальшу співпрацю на користь жителів територіальної громади.

Працюємо далі. Разом ми  сила!