24 червня Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський взяв участь у зустрічі голів громад Прилуцького району, яка відбулася на Ічнянщині за  ініціативи Прилуцької районної військової адміністрації на чолі з Володимиром Черновим. На зустрічі також були присутні заступник голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов та радник очільника області Дмитро Рахматулін.

Ічнянський міський голова Олена Бутурлим гостинно прийняла учасників зібрання та висловила впевненість у тому, що завдяки  спільній співпраці, порозумінню між  органами місцевого самоврядування та бізнесу  ті труднощі, що виникли через збройну агресію російської федерації, будуть подолані.

Учасники зібрання мали змогу  поспілкуватися на  актуальні на сьогодні  в умовах воєнного часу для голів громад питання, обмінятися досвідом, відвідати два бюджетоутворюючі підприємства, а також  родинний хутір «Зелена світлиця» -  перлину зеленого туризму Ічнянської громади. Почесні гості переглянули  презентацію Ічнянського національного природного парку.

Разом ми сильні,  успішні й непереможні! Все буде Україна!