Сьогодні, 26 червня, на стадіоні  в с.Замістя (Замостянський старостинський округ)  відбувся матч 4 туру районного  Благодійного Чемпіонату та Кубка   з футболу «Мирне Небо – 2022» по збору коштів для підтримки ЗСУ, у якому  за перемогу відчайдушно боролися  ФК «Замістя» (Сухополов’янська громада) та ФК «КРОК-Укрзалізбуд» (с.Дмитрівка Малодівицької громади).

До вітального слова був запрошений Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, який привітав усіх з Днем молоді та Днем Конституції України, висловив  вдячність та шану за  можливість проведення змагань мужнім та незламним воїнам ЗСУ, побажав позитивного настрою і віри  в  перемогу на всіх фронтах, а також  подякував за постійну підтримку ФК «Замістя» директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Миколі Супруненку, виконавчому директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергію Козиному, а також усім небайдужим, хто долучається до збору коштів для підтримки Збройних сил України.

На початку Чемпіонату усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів та невинних жертв, які загинули внаслідок агресії російської федерації в Україні.  Пам’ятаємо кожного і кожну, хто став на захист наших мирних днів!

У результаті запеклої боротьби з переможним рахунком 7:2 перемогу вкотре виборола  ФК «Замістя». Щиро та активно вболівали  за команду посадовці Сухополов’янської громади, гості та небайдужі  місцеві жителі. ФК «Замістя» крок за кроком  впевнено рухається до  перемоги. Так тримати!            Дарували святковий настрій учасникам заходу  колективи комунального закладу «Центр культури  та дозвілля» Сухополов’янської сільської ради. По завершенню змагання усі присутні мали змогу посмакувати смачну польову кашу та  вареники.

Українці  незламні! Віримо в нашу Перемогу! Віримо в Збройні сили України! Разом ми –  сила!