28 червня  у приміщенні комунального закладу «Публічна бібліотека»  сільської ради  були  проведені  урочисті збори з нагоди 26-ї річниці ухвалення Конституції України, у яких взяли участь Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, керівництво та посадовці сільської ради.

День Конституції – це свято національного єднання та відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини. До учасників зібрання із вітальним  словом звернувся  голова Сухополов’янської громади  Денис Росовський, який побажав кожному реалізації їх  конституційних прав і свобод, Сухополов’янській об’єднаній громаді –  надалі  розвиватися та реалізовувати перспективні проекти. Зауважив, що на сьогодні річницю Конституції України  відзначаємо  у надзвичайно складний час для нашої держави, сповнений втрат, небезпек та випробувань – період воєнної агресії російської федерації в Україні, тому окремі слова вітання українським воїнам, які обороняють територіальну цілісність і незалежність нашої держави! Висловив бажання кожного з присутніх відчувати себе захищеними та впевненими в майбутньому, а головне дочекатися   переможного Миру в державі!

Хвилиною мовчання  вшанували вічну пам’ять тих, хто ціною власного життя  відстоював  цілісність, гідність і свободу  рідної України, захищаючи  її від окупантів.

Під час заходу присутні  переглянули відеоролик про кроки створення Конституції України як основного закону Держави та  підготовлену працівниками КЗ «Публічна бібліотека»  книжково-ілюстративну виставку «Конституція України в часі, джерелах та постатях».

Цього дня на  території Охіньківського старостинського округу в с.Охіньки  відбулося покладання квітів до погруддя Т.Г.Шевченка за участю Сухополов’янського сільського голови Дениса Росовського, секретаря сільської ради Ольги Євтушенко, першого заступника сільського голови Андроніки Тарасенко, керуючого справами виконавчого комітету  Валентини Харченко, старости Охіньківського  старостинського округу Володимира Маснухи та  директора Охіньківської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Любові Власенко.

Шануймо символ нашої державності, Основний Закон України, що  засвідчує - українці живуть і житимуть у вільній, незалежній, демократичній країні. Мирного неба та Перемоги  нашій Україні! Відчуваймо гордість за нашу Батьківщину! Все буде Україна! З Днем Конституції!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису