Сухополов’янська  сільська  рада повідомляє: відповідно до розпорядження сільського голови від  27 червня 2022 року № 81 «Про проведення  засідання виконавчого комітету Сухополов`янської сільської ради» 01 липня 2022 року о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету сільської ради у Сухополов’янському сільському клубі за адресою: с.Сухополова, вул.Закарпатська, буд.1.

На розгляд виконавчого комітету вносяться наступні питання:

1. Про Звіт щодо роботи комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сухополов’янської сільської ради  за 2021-2022 навчальний  рік.

2.Про Звіт щодо роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сухополов'янської сільської ради.

3.Про схвалення Програми благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).

4.Про визнання таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 08 липня 2021 року №285 «Про встановлення місцевих податків  та/або зборів на території Сухополов’янської сільської територіальної громади».

5.Про схвалення проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Сухополов’янської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

6 Про схвалення проекту рішення «Про встановлення ставок єдиного податку на території Сухополов’янської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

7.Про схвалення проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сухополов’янської сільської територіальної громади  у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

8ро схвалення проекту рішення «Про встановлення ставки транспортного податку на території Сухополов’янської  сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

9.Про схвалення проекту рішення «Про встановлення ставки туристичного збору на території Сухополов’янської сільської  територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

10.Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2021 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022 рік» (код бюджету 25549000000).

          11.Про затвердження Положення та складу комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

          На засіданні виконавчого комітету будуть розглянуті  й інші питання.

Фото без опису