01 липня  відбулося  засідання виконавчого комітету Сухополов’янської сільської ради сільської ради, на розгляд якого  вносилося  18 питань.

На початку засідання   члени виконкому, заслухавши звіти директора  комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сухополов’янської сільської ради Світлани Шинкаренко  щодо роботи установи в 2021-2022 навчальному році та директора  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сухополов`янської сільської ради Оксани Веремієнко про роботу Центру, ухвалили відповідні рішення.

Під час засідання члени виконкому попередньо схвалили ряд проектів рішень, які   будуть внесені на розгляд  чергової сесії   сільської ради, а саме: «Про  встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Сухополов’янської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області»; «Про встановлення ставок єдиного податку на території Сухополов’янської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області»; «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Сухополов’янської сільської територіальної громади  у Прилуцькому районі у Чернігівській області»;  «Про встановлення ставки транспортного податку на території Сухополов’янської  сільської територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області»; «Про встановлення ставки туристичного збору на території Сухополов’янської сільської  територіальної громади у Прилуцькому районі у Чернігівській області».

Одним із важливих питань, ухвалених на засіданні, було затвердження проектно–кошторисної документації по робочому проекту «Капітальний ремонт приміщення адмінбудівлі Сухополов’янської сільської ради для розміщення Центру надання адміністративних послуг, розташованого за адресою: с.Сухополова, вул. Чернігівська, будинок 32,  Прилуцький район, Чернігівська область,  в сумі 5 316,601 тис. грн.

Заслухавши доповідь  начальника відділу житлово-комунального господарства, благоустрою,  містобудування та архітектури Сергія Проценка члени виконкому схвалили  Програму благоустрою населених пунктів Сухополов’янської сільської ради на 2022-2027 роки (в новій редакції).

З метою забезпечення благоустрою населених пунктів та здійснення  контролю за видаленням зелених насаджень по старостинських округах на території громади члени виконкому ухвалили рішення щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень на території Дідовецького старостинського округу.

Члени виконкому після доповіді начальника фінансового відділу сільської ради Надії Мусійченко внесли зміни  до рішення сімнадцятої сесії восьмого скликання Сухополов’янської сільської ради від 24.12.2021 року «Про бюджет Сухополов’янської сільської територіальної громади на 2022 рік».

У ході виконкому був затверджений склад Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі,  протидії торгівлі людьми, профілактики соціально – небезпечних хвороб та формуванню здорового способу життя, а також Положення та склад комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.      

Розглядалися  й інші важливі для забезпечення  життєдіяльності громади  питання. Члени виконкому працювали конструктивно та злагоджено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису