07 липня  сільський голова Денис Росовський провів виїзний особистий прийом громадян у селі Білорічиця Білорічицького старостинського округу громади.

Громадянами піднімалися земельні питання  (виділення, оформлення та приватизації земельних ділянок), заміни дерев’яних електричних опор, видалення аварійних дерев за межами населеного пункту, порядку постановки на облік для отримання житла, соціального спрямування (надання допомоги у придбанні одягу, палива на зиму),  автобусного сполучення (курсування   автобуса маршруту «Прилуки-Бажанівка») тощо.

Цього ж дня  з урахуванням звернень жителів Білорічицького старостату оперативно було  проведено роботу з перевізником і як результат:  вирішено питання стосовно відновлення з  цієї неділі курсування   автобуса маршруту «Прилуки-Бажанівка».

По  частині піднятих жителями питань надані роз’яснення безпосередньо під час прийому,  решта –  взяті на контроль для вирішення.

Дякуємо місцевим мешканцям, які віднайшли вільний час та прийшли на зустріч.

Цього дня у с.Білорічиця  також відбулося виїзне засідання комісії  по контролю за цінами за участю  очільника громади Дениса Росовського, представників Держпродспоживслужби, працівників відділу економіки та інвестицій сільської ради, які  здійснили перевірку рівня цін на основні продукти харчування в торговельних закладах, що здійснюють діяльність на території с.Білорічиця. Працівникам торговельних закладів були надані зауваження та пропозиції щодо їх усунення.

Тримаймося разом у цей непростий час.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису