Сьогодні, 28 серпня 2022 року,  Сухополов’янський сільський голова Денис Росовський, начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою,  містобудування та архітектури Сергій Проценко, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) сільської ради Оксана Веремієнко, голова первинної ветеранської організації адміністративного центру громади  - с.Сухополова Петро Середа провели в останню дорогу шанованого і  поважного ветерана Дру­гої  сві­то­вої вій­ни, жителя с.Полова, Галіча Михайла Михайловича, який був до сьогодні останнім ветераном у громаді.

Це втрата не лише окремої родини, а й усієї Сухополов’янської громади. Михайло Михайлович помер у віці 95 років. Він пройшов нелегкий життєвий шлях. Після війни та важкого поранення Михайло Михайлович працював керівником відділення у колгоспі «Жовтень» (с.Сухополова).

Керівництво громади постійно, особисто відвідуючи,  опікувалося вирішенням у першочерговому порядку усіх без винятку питань, з якими б не звертався Михайло Михайлович,  приділяючи йому  належну увагу, підтримку  та турботу.

            Сільський голова Денис Росовський  від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету висловлює щирі співчуття з приводу непоправної втрати рідним і близьким ветерана. Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі. Важко знайти слова, які б зменшили біль, коли  зупиняється серце найближчої людини.

 Світлий, добрий спомин про Галіча Михайла Михайловича назавжди залишиться в серцях всіх, хто його знав, поважав та любив.

Вічна пам’ять! Нехай земля йому буде пухом!

Фото без опису