Дозвольте привітати  від Сухополов’янської територіальної громади  Вас мужніх захисників та захисниць, які боронять рідну країну від агресора,  з професійним святом – Днем територіальної оборони України, яке щорічно відзначаємо відповідно до Указу Президента України з 2020 року в першу неділю жовтня.

          На сьогодні в умовах воєнного стану у час  повномасштабного вторгнення російської федерації на територію нашої держави Ви  є силою, яка з перших днів війни, ризикуючи власним життям, не втрачаючи жодної хвилини,  стала на захист кожного з нас  в  територіальних громадах. Саме Ваші патріотизм, самовідданість і підготовленість є надійною  допомогою у захисті нашої  України. Мужність, честь, сила і відвага — тільки кращі з кращих склали присягу в лавах Збройних сил України.

Бажаємо  Вам  сміливо і легко відображати всі натиски з боку противника, усувати будь-які проблеми і перешкоди на горизонті, зберігати спокій і оптимізм душі, зберігати щастя і доброту в серці.

Тільки разом до Перемоги! Все буде  Україна!

 

З повагою  

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                                             Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису