З 04  червня по 02 жовтня 2022 року за ініціативи  та організації Сухополов’янської територіальної громади проходив районний  Благодійний Чемпіонат з футболу «Мирне Небо – 2022» серед команд Варвинської, Сухополов’янської, Малодівицької, Парафіївської,  Линовицької   ОТГ та команди з м.Прилуки по збору благодійних коштів для підтримки Збройних Сил України. Чемпіонат проходив у два кола «літо» - «осінь» з роз’їздами  на своєму полі та на полі суперника. У ході футбольних  баталій усі команди відчайдушно та із спортивним запалом боролися за перемогу.

Команда Сухополов’янської громади  у ході Чемпіонату,  взяла участь    у 18 іграх,  15 з яких –  переможні. Вирішальною стала гра, що відбулася 02 жовтня в смт Варва,  між ФК «Замістя» (Сухополов’янська громада) та ФК «Cвітличне» (Варвинська громада),  у якій перемогу  з рахунком 2: 1 здобула команда  ФК «Замістя».  

Від  усієї  Сухополов’янської громади щиро вітаємо нашу команду  з впевненою Перемогою!  Так тримати! Бажаємо наснаги та нових спортивних звершень!

Про вручення  нагород переможцям  та підбиття підсумків по збору благодійних коштів для підтримки ЗСУ обов’язково проінформуємо.

  Висловлюємо подяку за постійну підтримку та  роботу з командою ФК «Замістя» директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Миколі Супруненку, виконавчому директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергію Козиному, а також усім небайдужим, хто вірив, щиро підтримував, вболівав за свої команди та  долучався  до збору коштів для підтримки Збройних сил України. Пам’ятаємо кожного і кожну, хто став на захист наших мирних днів!  

Віримо в нашу Перемогу! Віримо в Збройні сили України! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису