Сухополов’янська громада  на постійній основі, вже традиційно до визначних державних та православних свят співпрацює з громадською організацією ГО «Патріот Прилуки» у питанні збору і передачі  благодійної допомоги  та смаколиків нашим військовослужбовцям  на передову.

Напередодні Дня захисників і захисниць України,  на звернення голови ГО «Патріот Прилуки» Олександра Дуденка, 13 жовтня в адміністративному центрі громади – с.Сухополова, за особистої участі очільника Сухополов’янської громади Дениса Росовського відбулася передача посилки для наших воїнів-захисників. До збору допомоги з почуттям глибокої вдячності у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни, смаколиків долучилися жителі  19 старостинських округів, адмінцентру громади, працівники Сухополов’янської сільської ради,  бюджетних установ освіти, медицини, культури,  соціального захисту та суб’єкти господарської діяльності, які працюють на території громади. Приємно відзначити, що частинку своєї любові та теплоти передали для воїнів і представники підростаючого покоління, підготувавши  для них малюнки на патріотичну тематику, плакати, посилки-сюрпризи та  обереги.

Підтримуймо один одного та  наближаймо нашу Перемогу! Тільки разом ми – сила! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису