29 жовтня 2022 року на стадіоні смт. Линовиця відбулася фінальна гра на Кубок з футболу «Мирне небо-2022», у якій зустрілися команди ФК «Замістя» та ФК «Дівиця». З рахунком 3:0 перемогу, а з нею і Кубок, здобули футболісти команди «Замістя».

Кубок  з футболу «Мирне Небо – 2022»  по збору благодійних коштів для підтримки Збройних сил України, ініціатором та організатором   якого стала Сухополов’янська територіальна  громада,  складався з чотирьох раундів. Переможці пар визначалися за результатами одного матчу. У розіграші Кубку взяли участь 10 команд.

З 1/8 розпочала свій шлях за трофеєм ФК «Замістя», здобувши перемогу над командою ФК «Удай» з рахунком 4:1.

У 1/4 ФК «Замістя» розгромила ФК «Світличне» з рахунком 5:0

У 1/2 Кубку ФК «Замістя»  здолали ФК «Кремінь» з рахунком 3:0

У фіналі ФК» Дівиця» був останнім суперником ФК «Замістя»  на шляху до Кубку. Замістяни, як і у всіх попередніх раундах, здобули перемогу над суперником з рахунком 3:0. У ході футбольних  баталій усі команди відчайдушно та із спортивним запалом боролися за перемогу.

Кубки та медалі командам вручив очільник  Сухополов’янської територіальної громади  Денис Росовський, який від  усієї  громади щиро привітав  нашу команду  з впевненою Перемогою! Так тримати! Бажаємо наснаги та нових спортивних звершень!

Висловлюємо подяку за постійну підтримку команди ФК «Замістя» директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Миколі Супруненку, виконавчому директору ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергію Козиному, а також усім небайдужим, хто вірив, щиро підтримував, вболівав за свої команди та  долучався  до збору коштів для підтримки Збройних сил України. Пам’ятаємо кожного і кожну, хто  ціною власного життя  став на захист нашої держави та мирного неба для майбутніх поколінь!  Віримо в Збройні сили України та наближаємо нашу Перемогу! Разом ми –  сила! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису