З метою організації активного дозвілля дітей під час зимових канікул Сухополов’янською сільською радою організовано турнір з міні-футболу серед команд юнаків, який проходив 04 січня 2023 року на базі Сухополов’янського ліцею.

У турнірі взяли участь шість команд із трьох громад Прилуцького району. Чотири команди закладів освіти Сухополов’янської громади, а саме: Сухополов’янського та Дідівського ліцеїв, Охіньківської ЗОШ І-ІІІ ст., Замістянської гімназії, до них приєднались команда Дубовогаївської ЗОШ І-ІІІ ст.  Яблунівської громади та команда ДЮСШ Ічнянської громади.

Юні футболісти змагались завзято і енергійно. У чесній і  запеклій боротьбі фаворитами турніру стали команди Сухополов’янського ліцею (1 місце), Замістянської гімназії (2 місце), ДЮСШ Ічнянської громади (3 місце).

Гравців урочисто відзначив очільник Сухополов’янської громади Денис Росовський і вручив переможцям дипломи, медалі та призи.

Висловлюємо щирі слова вдячності  народному депутату України Борису Приходьку за спортивний інвентар та солодкі подарунки для всіх учасників турніру. Тримаймося разом! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису