ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЛІТОН ОІЛ” заявляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин атмосферне повітря, що надходять в атмосферу від стаціонарних джерел АЗС, розташованих за адресою: 17543, Чернігівська обл., Прилуцький район, с. Заїзд, вул. Польова, 2а.

Джерелами впливу на стан атмосферне повітря являється технологічне обладнання при прийманні та зберіганні нафтопродуктів в ємностях та їх відпуску споживачам через паливороздавальні колонки, електрогенератори. При роботі технологічного обладнання в атмосферне повітря від стаціонарних джерел надходять забруднюючі речовини: бензин, вуглеводні граничні, вуглеводні ароматичні, сірководень, пропан, бутан, азоту оксиди, вулецю оксид, сірки діоксид, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок. Загальні обсяги викидів становлять: 17543, Чернігівська обл., Прилуцький район, с. Заїзд, вул. Польова, 2а – 0,958 т/рік.
Адміністрація ТОВ “ЛІТОН ОІЛ”  зобов’язується виконувати норми і правила з охорони навколишнього природного середовища та вимоги екологічної безпеки на всіх етапах виробничої діяльності та експлуатації виробничого устаткування. Викиди забруднюючих речовин відбуваються в межах допустимих норм. Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від підприємства не створюють в приземному шарі перевищення рівня граничнодопустимих концентрацій на межі нормативної санітарно-захисної зони, що підтверджується проведеними розрахунками розсіювання забруднюючих речовин.
Для ознайомлення з більш детальною інформацією про отримання дозволу ТОВ “ЛІТОН ОІЛ” звертатися за адресою: 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, проспект Перемоги, будинок 62, кімната 207 або за місцем розташування АЗС.
Із зауваженнями або запереченням щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря  ТОВ “ЛІТОН ОІЛ” звертатися протягом 30 календарних днів з моменту публікації 12 січня 2023 року в обласній газеті «Вісник Ч» №2/1903 заяви до Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, вул. Шевченка, 7.
Телефон приймальні товариства 0462 94 1616
Адміністрація ТОВ “ЛІТОН ОІЛ”