Повномасштабна війна, розв’язана жорстоким та цинічним російським агресором, внесла свої корективи в усі сфери життєдіяльності територіальних громад України.

З перших днів війни Сухополов’янська громада у співпраці з суб’єктами господарювання, волонтерами, депутатами сільської ради, членами виконавчого комітету, старостами, посадовцями і жителями громади підтримувала та надавала необхідну допомогу за зверненнями військових Збройних Сил України. На сьогодні цілеспрямована робота в даному напрямку продовжується.

До сільської ради звернулися військові, наші земляки, з проханням допомогти в придбанні сонячної панелі для портативної зарядної електростанції. Як результат, сонячну панель ECOFLOW було замовлено та завдяки фінансовій підтримці ТОВ «Агрікор Холдинг» придбано (30 тисяч гривень). Сонячна панель вже передана до одного з підрозділів ЗСУ.

Висловлюємо слова щирої вдячності за надану фінансову допомогу ТОВ «Агрікор Холдинг». Ваша допомога – це неоціненний внесок у наближення Перемоги. В єдності наша сила! Віримо у наші мужні і незламні ЗСУ! Тримаймося та наближаймо Перемогу разом! Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису