ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710
«Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

 

Відділ освіти, молоді та спорту Сухополов’янської сільської ради;

17542, Україна, Чернігівська обл., Прилуцький р-н, село Сухополова, вул. Чернігівська б. 32.;

код за ЄДРПОУ – 44017558;

категорія замовника – згідно п. 3 ч. 1 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади)

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

Поточний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту Замістянської гімназії за адресою вул. Шкільна -1, Прилуцький р-н, село Замістя (код ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи).

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-03-29-002895-a.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат та визначення його очікуваної вартості у процедурі закупівлі здійснюється на підставі Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі були сформовані на підставі дефектного акту і визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів.

Технічне специфікація предмету закупівлі викладено у ДОДАТКУ 4 до Тендерної документації.

 

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Необхідність проведення даного виду послуг зумовлена потребою ефективного використання вказаного приміщення для потреб захисту учасників освітнього процесу. Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до кошторису на 2023 рік та сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі. Замовник в даному випадку керується принципами здійснення публічних закупівель, а саме максимальна економія і ефективність.

 

Загальна кількість – 1 послуга

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося на підставі дефектного акту та розрахунку вартості послуг з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про вартість послуг (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до суб’єктів господарювання для отримання комерційної пропозиції для наявної потреби Замовника.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість наданих послуг, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідні послуги.

 

Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про вартість послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах виконавців, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі:

Відповідно до розрахунків вартості послуг проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на послуги, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 152 000,00 грн. з ПДВ.

 

Процедура закупівлі:

Відкриті торги (з особливостями) по предмету закупівлі Поточний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту Замістянської гімназії за адресою вул. Шкільна -1, Прилуцький р-н, село Замістя (код ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи) доступно за відповідним посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/ UA-2023-03-29-002895-a.

 

 

 

 

 

Уповноважена особа                                                                              Валерія МАКСИМЕЦЬ