Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця Богдана Олега Володимировича, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора. Прощання із захисником України відбулося 30 квітня 2023 року у  Соборі Різдва Пресвятої Богородиці (м.Прилуки). Поховали  Героя за бажанням рідних на кладовищі в с.Манжосівка (Дідовецький старостинський округ).

Народився Богдан Олег 16 вересня 1984 року в м.Прилуки. Навчався в загальноосвітній школі №10. Був активним, щирим, життєрадісним, привітним, вірним побратимом, справжнім патріотом, мав багато друзів. Після закінчення 9 класів вступив до професійно-технічного училища №34. З 2013 року працював на Прилуцькому заводі «Білкозин» на різних посадах. З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора   Олег став на захист Батьківщини. Проходив службу у роті охорони соціальної підтримки Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. З 02 листопада 2022 року прийнятий на службу у військову частину А7105 (оператор 3 відділення протитанкового взводу, солдат). Мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, Богдан  Олег  Володимирович загинув 26 квітня 2023 року біля населеного пункту Вугледар Донецької області. У Героя залишилась мама  Надія Олександрівна, дружина Марина, син Богдан, сестра Оксана.

Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі. Ніколи не пробачимо ворогу жодне втрачене життя! Вічна пам'ять і слава Герою! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Пам’ятаймо їх, адже вони віддали найцінніше – своє життя, заради України та кожного з нас. Україна обов’язково переможе і настане переможний мир! 

Фото без описуФото без опису