З метою забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті,  усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, цьогоріч  вперше  9 травня відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського (від 08.05.2023 року № 339/2023)  відзначатимемо  День Європи в статусі країни-кандидата на членство в ЄС спільно з державами Європейського Союзу.

        Сьогодні наша країна – військовослужбовці мужніх та незламних ЗСУ ціною власних життів щоденно на полі  бою забезпечують оборону, відсіч та стримування збройної агресії російської федерації на території України,   виборюючи  щасливе майбутнє для прийдешніх поколінь українців та  право  нашої держави стати повноправною європейською спільнотою. Український  народ відчуває потужну підтримку та вдячний тим, хто допомагає нам в цій боротьбі, хто дав прихисток тисячам наших співвітчизників.

Впевнений, що наша держава і в подальшому працюватиме у відповідності до цінностей та принципів, притаманних ЄС, що гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина.

Тож прийміть вітання від імені депутатського корпусу Сухополов’янської сільської ради, виконавчого комітету  та від себе особисто з нагоди Дня Європи в Україні! Бажаю терпіння та рішучості на шляху до  Європейського майбутнього нашої держави. Тримаймося та борімося за нашу свободу, за вільну, незалежну і європейську Україну! 

 

З повагою

Сухополов’янський сільський голова                                                                                                                  Денис РОСОВСЬКИЙ

Фото без опису