У Сухополов’янській громаді ще одна непоправна втрата Героя, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора.

19 травня   2023 року  секретар сільської ради Ольга Євтушенко, посадовці сільської ради, староста Дідовецького старостинського округу Ірина Шуляк разом із рідними, побратимами, вчителями, друзями, односельцями  провели в останню путь  Героя   та вшанували пам’ять загиблого земляка,  бойового медика розвідувального взводу розвідувальної роти Збройних Сил України Павла Варченка, який загинув  під час виконання бойового завдання у місті Бахмут Донецької області.

Панахида за загиблим Героєм, захисником України Павлом Варченком,  відбулася у Соборі Пресвятої Богородиці (м.Прилуки), після чого  похоронний кортеж вирушив у його рідне село Дідівці Сухополов’янської громади. Проводжали  Героя, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами,  в його в останню дорогу «живим коридором».

Народився Павло Петрович Варченко 6 листопада 1985 року в с. Дідівці Прилуцького району Чернігівської області. У 2002 році закінчив місцеву Дідівську школу, вступив до Прилуцького гідротехнікуму на спеціальність «Електрифікація». Після першого курсу був призваний на строкову військову службу до Збройних сил України. Після закінчення технікуму працював на Прилуцькому заводі «Пластмас» електриком. Проживав з мамою. 08 січня 2023 року був призваний Прилуцьким РТЦК та СП на військову службу бойовим медиком розвідувального взводу розвідувальної роти. Загинув Павло Варченко 14 травня 2023 року від кульового поранення, отриманого в ході стрілецького бою, під час виконання бойового завдання  в м. Бахмут Донецької області.

Виконавчий комітет сільської ради, депутатський корпус Сухополов’янської ОТГ висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Захисника України! Щиро поділяємо горе сім’ї та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам'ять вірному сину українського народу! Герої не вмирають! Україна обов’язково переможе і настане переможний мир! 

Висловлюємо слова вдячності за підтримку, небайдужість та фінансову допомогу в організації похорону нашого Героя  ТОВ  «Курс-Агро»  та депутату сільської ради Сергію Тінюкову. Тільки разом ми – сила!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису