24 травня 2023 року для посадовців та старост старостинських округів Сухополов’янської громади Чернігівським регіональним центром підвищення кваліфікації (Сіверський центр післядипломної освіти) проведено навчання за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Регламентація роботи та ведення діловодства в сільській раді та її виконавчому комітеті. Участь депутатів у діяльності ради».

Заступник директора Петро Підгайний та викладач Центру Олександра Негода закцентували увагу на організації та основних аспектах діяльності виконавчого комітету ради (регламент та планування роботи органу місцевого самоврядування; підготовка та проведення засідань виконкому та сесій, роботі постійних депутатських комісій тощо), а також на організації роботи з документами. Навчання пройшло у формі діалогу, запитань та ґрунтовних відповідей на підняті посадовцями питання.

Вдячні викладачам Чернігівського регіонального центру підвищення кваліфікації за змістовне навчання та надання необхідних методичних матеріалів та рекомендацій для організації на належному рівні роботи органів місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без описуФото без опису