Визначено переможців 7-го у поточному році періоду прийому заяв учасників  програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», який тривав з 24 квітня по 07 травня 2023 року. Ухвалено 13 позитивних рішень щодо надання мікрогрантів мешканцям Чернігівщини. Про це повідомив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.

У результаті  реалізації бізнес-ідей нових переможців у Чернігові відкриються студія англійської мови, експрес-перукарня, кав’ярня, міні-маркет, магазин зоотоварів, детейлінг-студія, розвиватиметься сфера послуг, зокрема клінінгових, будівельних та ремонтних. Розвиватиметься бізнес і в інших містах області, зокрема у Ніжині зявиться кавярня-книгарня, у Новгород-Сіверському – компютерний клуб віртуальної реальності. 

Загалом, з початку року за програмою «Власна справа» по регіону ухвалено 72  позитивні рішення, переможці отримають близько 17 млн грн. Схвалені бізнес-проекти передбачають створення 160 нових робочих місць.

Нагадуємо, що подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота, зокрема і по новій програмі "Грант для ветеранів" можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW

Більш детальна інформація про програму "Власна справа" за посиланням: https://is.gd/xBaklo

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv